Cat dureaza pana primesti tabloul

Orice comanda plasata pe site-ul nostru, va fi confirmata si telefonic, va vom contacta telefonic in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii pentru a verifica si telefonic datele de plata si de livrare.

Comenzile se onoreaza in maxim 2-3 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice, acest interval poate fi mai mic sau mai mare (max 5 zile) pentru cazurile in care numarul de comenzi depareste capacitatea noastra de procesare. Termenul de livrare va fi specificat cu exactitate in cadrul convorbirii telefonice de confirmare a comenzii.

Pretul transportului este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei

Orice comanda poate fi returnata fara a fi nevoie sa mentionati un motiv, in termen de 30 de zile de la data livrarii, in conditiile in care produsul nu a fost deteriorat.

Comezile de tablouri canvas pot fi plasate direct pe site-ul nostru, sau pentru cei ce doresc mai multe informatii, sau modificari ale anumitor modele, comenzile pot fi preluate si teleonic la numarul de telefon 0735859727 sau mesaj la adresa de e-mail: contact@masterofcanvas.com.

Pentru tablouri canvas personalizate, daca intampinati probleme la incarcarea imaginii dorite, puteti sa ne scrieti la adresa contact@masterofcanvas.com, ne atasati imagine dorita impreuna cu specificatile dorite, dimeniune, bucati...

Orice model de pe siteul nostru poate fi si realizat la dimensiuni sau numar de piese diferit decat cele afisate, orice moficare dorita ori o specificati in cadrul campului de informatii suplimentare, sau ne scrieti la adresa contact@masterofcanvas.com, unde vor reveni cu raspuns si informatii suplimentare necesare