Tablouri decorative tiparite pe canvas

Posted by admin 15.09.2015 0 Comment(s) Informatii generale despre tablourile canvas,

Tablouri decorative tiparite pe canvas

In zilele noastre cand amintirile pot fi, cu usurinta, pastrate prin intermediul fotografiilor digitale, te poti intreba daca operele de arta pe panza mai au loc in inimile iubitorilor de arta de pretutindeni. 
A fost odata o vreme cand singurele imagini pe care oamenii le aveau atarnate pe pereti erau picturile originale, realizate de artistii talentati din acele timpuri.

Astazi, daca iti doresti sa detii o capodopera fara a investi prea mult in aceasta, primesti arta tiparita pe canvas. Print-ul pe canvas este rezultatul unei imagini tiparite pe panza, care este intins pe un cadru. 
Deseori tablourile pe canvas sunt folosite ca si piesele centrale ale design-ului de interior, avand posibilitatea sa ai pe perete un peisaj, un portret, o reproducere dupa o cunoscuta opera de arta, sau, preferata publicului, poze personale cu efect de pictura originala. In timp ce multe persoane isi tiparesc fotografiile pe hartie lucioasa si le inrameaza pentru posteritate, tu le poti transforma in tipar pe canvas. Iata cateva dintre motivele pentru a alege print-ul pe canvas: 
1. Le prelungesti fotografiilor viata 
2. Le conferi amintirilor tale naturalete si autenticitate 
3. Ii oferi casei tale eleganta si un aer rafinat 
4. Nu vei avea probleme cu efectul de oglinda sau cu luciul care distrag atentia de la fotografia insasi 
5. Un tablou poate fi tiparit pe canvas de dimensiuni mari fara sa fie afectata calitatea imaginii 
6. Fiecare detaliu al fotografiei se remarca in mod deosebit 
7. Textura tiparului pe canvas atrage toate privirile si confera imaginii profunzime 
8. Tiparul pe canvas nu se va crapa dupa o vreme, iar culorile isi vor pastra intensitatea si dupa 2 ani 
9. Pe tablourile pe canvas nu raman amprentele cu aspect inestetic 
10. Generatii de oameni se vor bucura de fotografiile tale pentru mult timp de acum incolo

De asemenea, tablourile pe canvas ofera numeroase optiuni de decorare - imagineaza-ti posibilitatea de a avea acasa un autoportret de jos si pana in tavan, pe care familia si prietenii sa-l admire! Iar daca este chiar o fotografie realizata de tine personal, print-ul pe canvas este o modalitate extraordinara sa-ti expui lucrarile. 

Amintirile sunt deseori cel mai important lucru din viata noastra, acel ceva la care ne reintoarcem cand ne simtim descurajati si care ne da curaj si speranta. 
Se cuvine, asadar, sa tratam in cel mai bun mod posibil, conservate perfect si expuse unde le putem vedea cu usurinta pentru a ne reaminti cine suntem si de ce suntem mandri pentru ceea ce am devenit. 

Leave a Comment

Informatii tablouri canvas
Tablouri pe lemn

Tablouri pe lemn

admin 21.11.2015 0
O solutie creativa de infrumusetare a spatiului din caminul propriu este lemnul masiv tiparit digital.Posibilitatile sunt practic nelimitate, singura ...
Read More
Povesti in sase cuvinte

Povesti in sase cuvinte

admin 21.11.2015 0
Proiectul Povesti in sase cuvinte a fost inspirat de celebra poveste a scriitorului american Ernest Hemingway: „For sale, baby shoes, never worn”. Pov...
Read More
Tablourile canvas cu peisaje si flori

Tablourile canvas cu peisaje si flori

admin 27.10.2015 2
Tablourile canvas cu peisaje si floricreeaza impresii puternice.Ele lumineaza sau intuneca camera imediat. Un tablou cu un camp de floarea soarelui, d...
Read More
Tablouri moderne

Tablouri moderne

admin 22.10.2015 1
Tablourile moderne pot transforma un perete neinteresant si plictisitor intr-o opera de arta. Un tablou modern atrage imediat atentia, aduce un aer re...
Read More