Cum Iti alegi tabloul canvas potrivit.

Posted by admin 09.10.2015 0 Comment(s) Informatii generale despre tablourile canvas,

tablouri moderneCum sa-ti gasesti tabloul canvas perfect pentru camera ta?

Daca haina il face pe om, atunci casa sa il recomanda!

Sunt multe modalitati de a-ti transforma camera intr-un loc ideal, care atrage atentia si te face sa te simti comfortabil.

Decoratiunile interioare sunt cele care aduc la viata o camera si o transforma cu totul. Ele sunt menite sa se completeze unele pe altele, iar un tablou modern tiparit pe canvas este unul din elementele cele mai de succes.

Un tablou canvas este o piesa de arta relativ ieftina, de bun gust, care schimba atmosfera camerei. Un tablou decorativ este totodata o solutie eficienta pentru a oferi personalitate camerei tale.

In ultimul timp, tablourile decorative au devenit din ce in ce mai populare. Diversitatea de modele, marimi si teme fac din ele candidatul numarul unu pentru camera ta.

Sunt foarte multe tablouri decorative din care poti sa alegi, dar cel mai important lucru este sa gasesti tabloul potrivit pentru camera ta. 

Sunt cateva puncte cheie pe care le poti lua in considerare atunci cand iti cauti tabloul perfect.

Tablouri moderne si culoarea camerei

Alege un tablou decorativ care se muleaza nuantelor si tonurilor din camera ta. 

Daca camera ta se remarca prin culori neutre si linii reci, atunci alege un tablou mai provocator, care sa revitalizeze camera. Daca camera abunda in culori, atunci alege un tablou mai simplu, monocrom, sau cu mai putina vivacitate, pentru a linisti atmosfera.

Tablouri canvas si decorul camerei

Alege tabloul decorativ care se potriveste cu lucrurile care compun camera ta.

Sunt multe stiluri de tablouri decorative: peisaje, personalitati, abstract, pop culture, nuduri, vintage, si se poate crea confuzie foarte usor.
Daca camera ta este in stil cinema, nu o sa se potriveasca un tablou cu flori. Iar daca camera ta este plina de gadgeturi, nu o sa mearga un tablou nud. 
Indiferent de ce tip de arta te simti atras, alege conform cu decorul din camera.

Tablourile canvas si dimensiunea peretelui

Te-ai hotarat in privinta modelului, se potriveste cu decorul si culorile camerei, dar tabloul ales e mai mare decat peretele.
Pentru a nu face o greseala copilaroasa, masoara inca de la inceput peretele unde urmeaza sa fie expus tabloul.

Tablourile decorative au un aspect modern, improspateaza atmosfera unei incaperi, si creaza ambianta.

Leave a Comment

Informatii tablouri canvas
Tablouri pe lemn

Tablouri pe lemn

admin 21.11.2015 0
O solutie creativa de infrumusetare a spatiului din caminul propriu este lemnul masiv tiparit digital.Posibilitatile sunt practic nelimitate, singura ...
Read More
Povesti in sase cuvinte

Povesti in sase cuvinte

admin 21.11.2015 0
Proiectul Povesti in sase cuvinte a fost inspirat de celebra poveste a scriitorului american Ernest Hemingway: „For sale, baby shoes, never worn”. Pov...
Read More
Tablourile canvas cu peisaje si flori

Tablourile canvas cu peisaje si flori

admin 27.10.2015 2
Tablourile canvas cu peisaje si floricreeaza impresii puternice.Ele lumineaza sau intuneca camera imediat. Un tablou cu un camp de floarea soarelui, d...
Read More
Tablouri moderne

Tablouri moderne

admin 22.10.2015 1
Tablourile moderne pot transforma un perete neinteresant si plictisitor intr-o opera de arta. Un tablou modern atrage imediat atentia, aduce un aer re...
Read More